U nastavku pronađite odgovore na sva pitanja vezana uz tehničke karakteristike stanova. Znamo koliko je kupnja stana važan korak u životu svakog pojedinca, stoga Vam donosimo pregled kvalitetnih tehničkih rješenja koja ćete pronaći u svim našim stanovima.

Nosivi sistem stambene zgrade čine armiranobetonski zidovi debljine d=20 cm u kombinaciji sa termo blokom debljine d=20 cm. Horizontalna nosiva konstrukcija sastoji se od armiranobetonskih ploča debljine d=15 cm. Zidovi između stanova su također kombinacija armiranog betona i termo bloka te su dodatno obložena izolacijom. Stubišta unutar građevine izvode se kao dvokraka. Okna dizala su armiranobetonska.
Stambena zgrada sastoji se od podzemne etaže s garažama i ostavama, prizemlja i 4 nadzemne etaže. Svi stanovi prizemlja imaju pripadajući vrt. Vertikalna komunikacija moguća je stubištem i dizalom kroz sve etaže. Podzemna etaža organizirana je kao prostor za ostave (njih 10), dok su etaža prizemlja i 3 nadzemne etaže organizirane kao stambeni prostor sa po 3 stana na etaži, te 2 penthousa na 4.katu. U prostorima međukatova  osigurane su dodatne 4 ostave, tako da stambena zgrada ima ukupno 14 ostava. Svijetla visina stambenih etaža iznosi 2,70 m, dok je svijetla visina podzemne etaže 2,40 cm.
 
Fasada će biti izvedena ETICS sustavom s toplinskom izolacijom od stiropora.
Komunikacija između etaža omogućena je unutarnjim stubištem obloženim kamenom "Galala" debljine gazišta 3 cm i debljine čela 2 cm.
Stubišta su opremljena dizalima kroz sve etaže.
Zajednički hodnici i komunikacije obloženi su keramičkim pločicama I. klase.
Ulazna terasa popločana je protukliznim kamenim pločama.
Ograde i rukohvati u stubištu izvedeni su kao bravarska ograda visine 110 cm.


Unutarnji pregradni zidovi u stanovima su od blok opeke. Zidovi od blok opeke žbukaju se gips-vapnenom žbukom te završno gledaju i bojaju. Kod zidnih pločica se sve dilatacijske fuge, kao i rubovi i kutni završeci, izvode sa zaštitnim kutnim profilima. U sanitarnim čvorovima svi zidovi se oblažu keramičkim pločicama od poda do stropa. • velike staklene površine,
 • niski parapet (25cm)
 • energetski učinkovita s troslojnim staklima punjenima argonom
 • vanjske rolete sa ugrađenim kutijama za naknadnu ugradnju komarica
 • antracit boja
Na podnim pločama izvodi se "plivajući" pod od ETAFON folije (izolacija od udarnog zvuka) debljine 5 mm, tvrdog stiropora i cementne glazure.
Završna obrada podova u stanovima izvodi se postavljanjem keramičkih pločica I. klase na plivajućem cementnom estrihu.
Na podnim površinama balkona postavljaju se protuklizne gres pločice na fleksibilno ljepilo.
 • podno grijanje 
 • inverter klima uređaj grijanje/hlađenje • stan je opremljen razdjelnikom jake struje i komunikacijskim razdjelnikom sa ugrađenim svjetlovodnim (optičkim) kabelom.
 • grijač vanjske površine (ulaz u zgradu)
 • elektrooprema visoke kvalitete renomiranih dobavljača
 • elektronička brojila smještena su u hodnicima
 • u svim sobama predviđene su antenske i mrežne utičnice
 • rasvjetna tijela su u LED tehnologiji


PORTAFONSKA INSTALACIJA:
Na ulazu u zgradu nalazi se pozivni uređaj sa kamerom i šifrarnikom, ispred stana tipkalo, a u stanu videoportafon, za govornu i video komunikaciju s posjetiteljima.